Denní menu

24.06.2019 - 30.06.2019
-
Pondělí 24.06.2019  
BROKOLICOVÁ POLÉVKA S KRUTONY  
CAESAR SALÁT Z KŘEHKÉHO ŘÍMSKÉHO SALÁTU S KUŘECÍM MASEM, KRUTONY A SÝR GRAN MORAVIA 115.00
SMAŽENÝ HERMELÍN S VAŘENÝM BRAMBOREM A TATARSKOU OMÁČKOU 115.00
TIP šéfkuchaře HOVĚZÍ NUDLIČKY STROGANOFF SE ŽAMPIÓNY, ČERVENOU CIBULÍ, OKURKY, SMETANA, DUŠENÁ RÝŽE 159.00
Úterý 25.06.2019  
KULAJDA  
SMETANOVÉ RIZOTO S KUŘECÍM MASEM, SÝR GRAN MORAVIA 115.00
HOLANDSKÝ ŘÍZEK, VAŘENÉ BRAMBORY S PETRŽELKOU, KYSELÁ OKURKA 115.00
TIP šéfkuchaře FAJITAS Z VEPŘOVÉHO MASA S RESTOVANOU CIBULKOU, PAPRIKOU, OMÁČKA FRESCA A ZAKYSANÁ SMETANA, TORTILA 159.00
Středa 26.06.2019  
CIBULAČKA S KRUTONY  
MÍCHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT S KRŮTÍM MASEM MASEM, CHERRY RAJČATY, POMERANČEM, DRESINK, CIABATTA 115.00
PEČENÁ KRKOVICE SE ŠPENÁTEM, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK 115.00
TIP šéfkuchaře FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA S HOUBOVOU OMÁČKOU, BRAMBOROVÉ NOKY 159.00
Čtvrtek 27.06.2019 DNES
KUŘECÍ KRÉM  
ŘECKÝ SALÁT S GRILOVANÝM KUŘECÍM PRSEM, BYLINKOVÁ BAGETA 115.00
VEPŘOVÉ NUDLIČKY SE ZELENINOU, JALAPEŇOS PAPRIČKY, HRANOLKY 115.00
TIP šéfkuchaře PSTRUH NA MÁSLE, GRATINOVANÉ BRAMBORY S ČESNEKEM A KMÍNEM 159.00
Pátek 28.06.2019  
HOVĚZÍ VÝVAR S DROBENÍM A ZELENINOU  
SPAGHETTI AGLIO E OLIO SE SÝREM GRAN MORAVIA 115.00
PLZEŇSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ, BRAMBOROVÉ KROKETY 115.00
TIP šéfkuchaře VEPŘOVÝ STEAK S DUŠENOU ZELENINOU NA MÁSLE, PEČENÉ BRAMBORY, ČESNEKOVÝ DIP 159.00
další týden »