Denní menu

19.08.2019 - 25.08.2019
-
Pondělí 19.08.2019  
CUKETOVÁ POLÉVKA  
SMAŽENÉ ŽAMPIÓNY S BRAMBOREM A TATARSKOU OMÁČKOU 115.00
KATŮV ŠLEH Z VEPŘOVÉHO MASA, HRANOLKY 115.00
TIP šéfkuchaře BURITOS, PLNĚNÉ MLETÝM MASEM RESTOVANOU S CIBULÍ A PAPRIKOU, FAZOLE PINTO V PŠENIČNÉ TORTILE, OMÁČKA CREMA A FRESCA 159.00
Úterý 20.08.2019  
GULÁŠOVÁ POLÉVKA  
TĚSTOVINOVÝ SALÁT S TUŇÁKEM A ZELENINOU 115.00
KUŘECÍ PLÁTEK SE SÝROVOU OMÁČKOU, GNOCCHI 115.00
TIP šéfkuchaře CHALUPÁŘSKÝ ŠPÍZ S CIBULÍ, SLANINOU A PAPRIKOU, PEPŘOVÁ OMÁČKA, PEČENÉ BRAMBORY 159.00
Středa 21.08.2019 DNES
ŽAMPIÓNOVÁ POLÉVKA  
SVÍČKOVÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK 115.00
SEKANÁ PEČENĚ, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S CIBULKOU, OKUREK 115.00
TIP šéfkuchaře MEXICKÝ KRŮTÍ STEAK, RAJČATOVO-PAPRIKOVÁ CHILLI OMÁČKA, KROKETY 159.00
Čtvrtek 22.08.2019  
KMÍNOVÁ POLÉVKA S VEJCEM A ZELENINOU  
PENNE AL ARABIATA, slanina, cibulka, chilli papričky, rajčatová salsa, sypané sýrem 115.00
VEPŘOVÝ VRABEC, KYSANÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK 115.00
TIP šéfkuchaře HOVĚZÍ NUDLIČKY CHOW MEIN, JASMÍNOVÁ RÝŽE 159.00
Pátek 23.08.2019  
HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU  
BRAMBOROVÝ GULÁŠ S KLOBÁSOU, VÍDEŇSKÁ CIBULE, ČERSTVÝ CHLÉB 115.00
HOVĚZÍ MASO PO NÁMOŘNICKU, DUŠENÁ RÝŽE 115.00
TIP šéfkuchaře TORTILA S KUŘECÍMI NUGETY S LEDOVÝM SALÁTEM, RAJČATY, OMÁČKOU SWEET CHILLI, HRANOLKY 159.00
další týden »