Denní menu

21.10.2019 - 27.10.2019
-
Pondělí 21.10.2019  
ČESNEKOVÁ POLÉVKA  
SMAŽENÝ UZENÝ SÝR S VAŘENÝM BRAMBOREM A TATARSKOU OMÁČKOU 115.00
ČOČKA NA KYSELO S GRILOVANOU KLOBÁSOU, ČERSTVÝ CHLÉB, KYSELÁ OKURKA 115.00
TIP šéfkuchaře GRATINOVANÝ VEPŘOVÝ STEAK S ANGLICKOU SLANINOU A NIVOU, AMERICKÉ BRAMBORY 159.00
Úterý 22.10.2019  
KAPUSTOVÁ POLÉVKA  
ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S UZENÝM MASEM, ZELNÝ SALÁT 115.00
KUŘECÍ PRSO S BROSKVÍ A SÝREM, KROKETY 115.00
TIP šéfkuchaře STEAK Z LOSOSA S KOPROVOU OMÁČKOU, VAŘENÉ BRAMBORY 159.00
Středa 23.10.2019 DNES
HRACHOVÁ POLÉVKA  
ALJAŠSKÁ TRESKA S RESTOVANOU ZELENINOU NA MÁSLE, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY 115.00
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM 115.00
TIP šéfkuchaře FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA NA SMĚSI Z PARMSKÉ ŠUNKY, SUŠENÝCH RAJČAT A ČESNEKU, PEČENÉ BRAMBORY 159.00
Čtvrtek 24.10.2019  
RAJSKÁ POLÉVKA S RÝŽÍ  
BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENÝM MASEM, KYSANÉ ZELÍ 115.00
HOVĚZÍ PEČENĚ NA SLANINĚ, DUŠENÁ RÝŽE BASMATI 115.00
TIP šéfkuchaře KUŘECÍ STEAK S RESTOVANÝMI ŽAMPIÓNY A SLANINOU, HRANOLKY, ČESNEKOVÝ DIP 159.00
Pátek 25.10.2019  
HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU  
SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK S BRAMBOROVÝM SALÁTEM 115.00
LASAGNE BOLOGNESE, SÝR GRAN MORAVIA 115.00
TIP šéfkuchaře CARNE CHAVETADA, PROTKNUTÉ HOVĚZÍ MASO MANDLEMI, NA RESTOVANÝCH BRAMBORECH SE SLANINOU, RAJČATY A PAPRIKOU 159.00
další týden »