Denní menu

24.02.2020 - 01.03.2020
-
Pondělí 24.02.2020  
UZENÁ POLÉVKA  
FRANCOUZSKÉ BRAMBORY S OKURKEM A SÝREM  
VEPŘOVÝ VRABEC SE ZELÍM, HOUSKOVÝ KNEDLÍK  
TIP šéfkuchaře HOVĚZÍ RAGŮ, GNOCHI  
Úterý 25.02.2020  
RUSKÝ BORŠČ  
SALÁT S GRILOVANÝM HERMELÍNEM , OPEČENÝ TOAST  
ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK S DUŠENOU RÝŽÍ  
TIP šéfkuchaře GRILOVANÝ STEAK Z KOTLETY,CIBULKA,ČESNEK.DIP, AMER.BRAMBORY  
Středa 26.02.2020  
ZELNÁ S KLOBÁSOU  
HOVĚZÍ GULÁŠ S BRAMBORÁČKY  
MASOVÝ ŠPÍZ S VAŘENÝMI BRAMBORY, HOŘČIČNÝ DIP  
TIP šéfkuchaře PSTRUH NA MÁSLE , GRILOVANÁ ZELENINA, BYLINKOVÁ BAGETA  
Čtvrtek 27.02.2020  
SRBSKÁ ČORBA  
KUŘECÍ STEHNO NA PAPRICE S TĚSTOVNAMI  
SMAŽENÝ SÝR SE ŠUNKOU, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA  
TIP šéfkuchaře VEPŘOVÁ LÍČKA, GLAZÍROVANÁ ZELENINA, BRAMBOROVÁ KAŠE  
Pátek 28.02.2020  
SLEPIČÍ VÝVAR S FRITÁTOVÝMI NUDLEMI  
SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK S BRAMBOROVÝM SALÁTEM  
BRAMBOROVÝ GULÁŠ , CHLÉB  
TIP šéfkuchaře KUŘECÍ PRSA NA KARI S RÝŽÍ  
« předchozí týden